אכילת סושי בהריון אינה מומלצת, בעיקר כשמדובר בדגים נאים, בשל הסיכון לזיהומים ולסיכונים אחרים. דגים נאים עשויים להכיל חיידקים וטפילים כמו ליסטריה, שעלולים לגרום לזיהומים חמורים בהריון. מערכת החיסון של נשים בהריון נוטה להיות רגישה יותר, מה שמגביר את הסיכון להשפעות שליליות של מזהמים שונים על העובר המתפתח. ליסטריה, לדוגמה, עלולה להוביל לסיבוכים כמו לידה מוקדמת או אף הפלה.
בנוסף לכך, סוגי דגים מסוימים המשמשים בסושי (כמו טונה) מכילים רמות גבוהות של כספית. חשיפה מוגברת לכספית עלולה להשפיע על התפתחות המוח ומערכת העצבים של העובר, מה שמדאיג במיוחד בשלבים קריטיים בהריון.
יחד עם זאת, ישנם סוגי סושי מבושלים שמספקים אלטרנטיבה בטוחה יותר לנשים בהריון, כמו מאקי עם ירקות או דגים מבושלים. עם זאת, לפני שמכניסים את הסושי לתפריט ההריון, מומלץ להיוועץ עם רופא לבחינת האפשרויות הבטוחות ביותר.